Tråder av kreativitet. Sommerutstilling med Ane Vik Eines

Tråder av kreativitet. Sommerutstilling med Ane Vik Eines
From the exhibition Drippin' Gold in Møre Og Romsdal Artcenter, Molde. Foto: anevikeines.no

Tidspunkt

25.juni 2024

Kl. 12:00

Priser

Ingen priser er oppgitt.

Her finner du oss

Geitbåtmuseet
Valsøyfjordvegen 1349
6687 Valsøyfjord

Telefon: 45298110
lisabeth@nordmorsmusea.no

Sommerutstillingen

Årets sommerutstilling på Geitbåtmuseet vil være skapt av kunstneren Ane Vik Eines.

Ane Vik Eines er kjent for å inkorporere gamle håndverksteknikker og natur i sine skulpturer, og hennes verk utforsker strikking på en helt ny måte. Gjennom å kombinere grove kvister med strikkede teksturer i ofte uventede materialer, utfordrer hun våre forestillinger om både materiale og teknikk. I kontrast til mer tradisjonell strikking, tar Vik Eines i bruk skinnende og kunstige stoffer i sine verk.

Ane Vik Eines

Ane Vik Eines har en mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har også gått på Nordiska Konstskolen i Kokkola, Finland. Hun har hatt separatutstillinger blant annet på Galleri Blunk i Trondheim, og galleri Soft i Oslo, og har deltatt på en rekke gruppeutstillinger, blant annet Trøndelagsutstillingen 2015. Hun deltok også på ”International Textile Art Symposium" i Mark Rothko Art Centre i Latvia.
Ane Vik Eines kommer fra Aure på Nordmøre.

Workshop 29.06

Er du interessert i å delta i en unik og kreativ opplevelse? Kunsteren Ane Vik Eines vil holde en utevevd workshop lørdag 29. juni på Geitbåtmuseet. Workshoppen vil ta inspirasjon fra Anes arbeider, som fokuserer på tre og garn. Finn ut mer her!

Geitbåtmuseet

Geitbåtmuseet ønsker deg velkommen til en spennende opplevelse med vår nye permanente utstilling som åpnet i sommer 2023. Bli med på en unik reise gjennom 500 år med "Noko å fara med - Geitbåten gjennom 500 år".

Åpningstider

25.06 til 18.08.2024
Tirsdag-Søndag kl. 12-16

Andre aktiviteter fra Heim

Scroll til toppen