Workshop - Tråder av kreativitet

Workshop - Tråder av kreativitet

Tidspunkt

29.juni 2024

Kl. 11-15

Priser

Alle: gratis

Her finner du oss

Geitbåtmuseet
Valsøyfjordvegen 1349
6687 Valsøyfjord

Telefon: 45298110
lisabeth@nordmorsmusea.no

Workshop 29.06

Er du interessert i å delta i en unik og kreativ opplevelse? Kunsteren Ane Vik Eines vil holde en utevevd workshop lørdag 29. juni på Geitbåtmuseet. Workshoppen vil ta inspirasjon fra Anes arbeider, som fokuserer på tre og garn. Håndverkere fra Husasnotra vil bygge installasjoner i trær utenfor museet, og deltakerne, ved hjelp av resirkulerte stoffer og smykker, skal jobbe med disse. Tanken er å skape treskjeletter der besøkende kan sy eller flette stoffstrimler, og vi vil også bruke funn fra stranden, som skjell og andre gjenstander, i disse tredimensjonale installasjonene.
Museet vil stille alle materialer til disposisjon, men deltakerne kan gjerne ta med egne stoffstykker eller små objekter til å inkludere i installasjonene. Disse installasjonene vil være permanente utenfor museet og tilgjengelige hele sommeren.
I tillegg til installasjonene for dagens deltakere vil det også være en installasjon dedikert til museets besøkende den dagen, som vil være åpen for alle til å legge igjen en liten bidrag.

Påmelding

Workshopen er gratis og åpen for alle aldersgrupper, men anbefales for barn fra 8 år og oppover. Vi anbefaler påmelding for en bedre organisering, og vi vil stenge påmeldingen når vi har nådd 15 barn i deltakerlisten. Voksne har fri tilgang til workshopen.
Workshopen vil foregå utendørs kl. 11-15 på Geitbåtmuseet i Halsa.
Påmeldingsfrist er 22. juni, og påmeldingen kan sendes til lisabeth@nordmorsmusea.no.
Vi har en koselig kafé hvor du kan kjøpe bl.a. kaffe, te, kaker og smørbrød. I tillegg har Bunnpris Valsøyfjord åpent kl. 9-16 denne dagen.

Ane Vik Eines

Ane Vik Eines er en norsk kunstner som er kjent for sitt unike arbeid med tre og garn. Med en lidenskap for bærekraftig praksis og kreativ utforskning, skaper hun kunstverk som fanger oppmerksomheten til betrakteren og utfordrer tradisjonelle konsepter. Gjennom å kombinere naturlige og kunstig materialer, utforsker Ane spennende temaer som natur, identitet og bærekraftighet.

Sommer 2024

Geitbåtmuseet vil være åpent fra 25. juni til 18. august, tirsdag til søndag fra kl. 12:00 til kl. 16:00.
Året sommerutstilling er laget av Ane Vik Eines.
Vi gleder oss til å ønske dere velkommen til en sommer fylt med kunst, kreativitet og fellesskap på Geitbåtmuseet!

Andre aktiviteter fra Heim

Scroll til toppen