Tråder av kreativitet. Sommerutstilling med Ane Vik Eines

Tråder av kreativitet. Sommerutstilling med Ane Vik Eines
From the exhibition Drippin' Gold in Møre Og Romsdal Artcenter, Molde. Foto: anevikeines.no

Sommerutstillingen

Årets sommerutstilling på Geitbåtmuseet vil være skapt av kunstneren Ane Vik Eines.

Ane Vik Eines er kjent for å inkorporere gamle håndverksteknikker og natur i sine skulpturer, og hennes verk utforsker strikking på en helt ny måte. Gjennom å kombinere grove kvister med strikkede teksturer i ofte uventede materialer, utfordrer hun våre forestillinger om både materiale og teknikk. I kontrast til mer tradisjonell strikking, tar Vik Eines i bruk skinnende og kunstige stoffer i sine verk.

Ane Vik Eines

Ane Vik Eines har en mastergrad fra Kunsthøgskolen i Oslo, og har også gått på Nordiska Konstskolen i Kokkola, Finland. Hun har hatt separatutstillinger blant annet på Galleri Blunk i Trondheim, og galleri Soft i Oslo, og har deltatt på en rekke gruppeutstillinger, blant annet Trøndelagsutstillingen 2015. Hun deltok også på ”International Textile Art Symposium" i Mark Rothko Art Centre i Latvia.
Ane Vik Eines kommer fra Aure på Nordmøre.

Geitbåtmuseet

Geitbåtmuseet ønsker deg velkommen til en spennende opplevelse med vår nye permanente utstilling som åpnet i sommer 2023. Bli med på en unik reise gjennom 500 år med "Noko å fara med - Geitbåten gjennom 500 år".

Åpningstider

25.06 til 18. august 2024
Tirsdag-Søndag kl. 12-16

Scroll til toppen