Sommerjobb ved Nordmørsmusea?

Nordmørsmusea AS er i gang med å planlegge sommersesongen og ser nå etter deg som vil jobbe hos oss i ferien.

Nordmørsmusea AS er et kulturhistorisk museum med 35 ansatte og ansvar for over 100 bygg fordelt i regionen. Vi har stor formidlingsaktivitet gjennom hele året, og er nå i gang med å planlegge sommersesongen. Derfor ser vi nå etter deg som vil jobbe hos oss i ferien!

Vi har ledig sommerjobb på musea våre i Aure, Averøy, Heim, Kristiansund, Smøla, Sunndal, Surnadal og Tingvoll. Om du har lyst på en morsom og hyggelig jobb på ett eller flere av disse stedene har vi lyst til å høre fra deg. Vi ser etter deg som er glad i folk, som vil jobbe med formidling og lære mye nytt i løpet av sommeren, og du må kunne jobbe i minst fire uker til sammen, gjerne mer. I tillegg må du kunne snakke norsk og engelsk flytende, og gjerne andre språk. Det vil bli aktuelt med helgearbeid, og det er en fordel med førerkort, men ikke et krav.  

Det er ledige stillinger som omvisere og museumsvertskap på museene våre, og i tillegg trenger vi personer som kan jobbe i kafeene våre på Handelshuset Patrick Volckmar i Kristiansund og Svinviks arboret i Surnadal. For sistnevnte er vi også interessert i å høre fra deg som kan jobbe allerede fra 20. mai.

Hos oss får du jobbe med

  • Publikumstjenester, billettsalg og vertskapsrolle
  • Omvisning og formidling
  • Noe praktisk drift, enkelt renhold, stell av kulturlandskap m.v.  
  • Annet museumsarbeid ved behov
  • Kafedrift

Du får også

  • en spennende og lærerik jobb med varierte arbeidsoppgaver
  • felles opplæring og nettverk med de andre sommervertene våre
  • lønn etter tariff 

Dersom du har en spesiell interesse for kulturarv og historie, kan det også være aktuelt å jobbe med andre oppgaver knyttet til museet, slik som arbeid med arkiv, foto, teksting og annet museumsarbeid. Nordmørsmusea ønsker å være en åpen og tilgjengelig arbeidsplass også for unge mennesker og det er ikke en forutsetning med erfaring fra annen arbeidsplass for å få disse stillingene. Stillingene følger oppsatt vaktplan og vil variere i stillingsprosent.

Vi gleder oss til å høre fra deg og du kan søke i skjema her. Send oss en e-post om du lurer på om dette er noe for deg. Kontaktperson for stillingen er direktør Eigunn Stav Sætre, og du treffer henne på e-post eigunn@nordmorsmusea.no.  

Søknadsfrist: mandag 11.03.2024.   

   

Scroll til toppen