Nyansatt ved Nordmørsmusea

Nordmørsmusea kan med glede fortelle at vi i dag har ansatt Kine Iselilja Gyldenskog som ny stedsansvarleg ved Tingvoll museum. Hun tar over stillingen etter Marianne Nystad, som går over i annen stilling i Nordmørsmusea. 

Nyansatt ved Nordmørsmusea
Kine Iselilja Gyldenskog (privat foto)

- Jeg syns det blir spennende å få bli en del av Nordmørsmusea og gleder meg til å dykke enda dypere ned i den nordmørske kulturarven, sier Gyldenskog. 

Kine Iselilja Gyldenskog er utdannet folkemusiker fra blant annet Ole Bullakademiet, og har mange års studier og arbeidserfaring bak seg innen immateriell kulturarv. 

- ​Vi ser frem til å samarbeide med Kine om videre drift av Tingvoll museum. Det blir spennende å se hvordan hennes kunnskap og erfaring vil bidra til å utvide publikumstilbudet ved museet, sier Grete Lene Serikstad, styreleder i Tingvoll museumslag.

Gyldenskog kommer fra stillingen som daglig leder ved Festspillene i Kristiansund, hvor hun de siste fem årene har ledet utviklingen av festivalen til det den er i dag. - ​Vi er svært glade for å få Kine med på laget, og ser fram til å jobbe videre med utviklingen av både Tingvoll museum og Nordmørsmusea, sier direktør Eigunn Stav Sætre. Gyldenskog tiltrer stillingen 1. januar 2024. 

 

Eigunn Stav Sætre
Direktør

Scroll til toppen