Daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund

Daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund
Folkets hus. Foto: Henning Larsen
OMKK Drift AS kan med glede informere om at vi i dag har inngått avtale med Asgeir Bahre Hansen om å bli daglig leder for Normoria - kulturhuset i Kristiansund.
Bahre Hansen er utdannet siviløkonom fra Norges Handelshøyskole og har erfaring blant annet fra arbeid med kommunikasjon, ledelse, strategisk planlegging, prosjektledelse, innovasjon, forretningsmodeller og kompetanseutvikling.
Asgeir Bahre Hansen. Foto privat
Bahre Hansen kommer idag fra stilling som daglig leder i Vindel AS, hvor han har jobbet med forretningsutvikling, entreprenørskap og etablering av nye selskaper. Han har lang erfaring fra ledelse og utvikling blant annet i Orkla ASA, både som salgsdirektør for Norden og direktør for salgs- og forretningsutvikling, i tillegg til stillinger i Lilleborg AS og Hakon Gruppen AS. 
Vi er svært fornøyd med å få Asgeir med på laget. Det har vært en lang prosess for å få prosjektet dit det er i dag, og nå er tiden mer enn moden for å få på plass en daglig leder som kan konsentrere seg fullt og helt om drift og utvikling av Normoria både før og etter innflytting sommeren 2025.
Styreleder i OMKK Drift AS
Eigunn Stav Sætre

Det er mye som skal planlegges og legges til rette for, spesielt med tanke på praktisk drift og økonomiske rammer, men også samspillet mellom aktørene som skal flytte inn og planer for hvordan huset skal brukes på tvers av både leietakere og publikum. 

Bahre Hansen tiltrer etter planen stillingen 01.05.23. 

Scroll til toppen