En ny start: Nordmørsmusea og Yvonne Kristiansen tar ulike veier for å videreutvikle Kaffebrenneriet Patrick Volckmar og Garntrollet

En ny start: Nordmørsmusea og Yvonne Kristiansen tar ulike veier for å videreutvikle Kaffebrenneriet Patrick Volckmar og Garntrollet
Kaffebrenneriet Patrick Volckmar i Kristiansund. Foto Virginia Bertani - Nordmørsmusea

En ny start

Etter 10 års godt samarbeid avslutter Yvonne Kristiansen og Nordmørsmusea avtalen om drift av Kaffebrenneriet Patrick Volckmar. Museet vil nå utforske nye muligheter for å drive kafeen, mens Kristiansen vil videreutvikle Garntrollet som et eget konsept.

Mens Garntrollet finner ny lokalisering i Marstrandsgate 23 (tidligere Viola Blomster og Interiør), vil Nordmørsmusea jobbe videre med utviklingen av Patrick Volckmar. Spesielt ønsker museet å fokusere på utviklingen av museumskafeen som møteplass og arena for formidling av både god kaffe og nordmørsk kulturarv.

Sommersesong 2023

Etter en kort planleggingsperiode vil Kaffebrenneriet Patrick Volckmar gjenåpne dørene sine den 23. juni, i forbindelse med starten av sommersesongen på museet. Ved gjenåpningen vil kaffebrenneriet starte opp igjen produksjonen sin, slik at besøkende kan nyte en nybrent kopp av Vardekaffe i historiske omgivelser.

Partene ønsker hverandre lykke til videre og vil jobbe for at publikum på denne måten får et enda bedre tilbud totalt sett. Og ikke minst, vi vil takke alle våre kunder som har benyttet seg av vår museumscafé, for litt påfyll og andre tilbud i huset.

Scroll til toppen